Frisk vinterluft, roser i kinnene, strålende sol og perfekt skiføre. 

Dagene er korte og mørke, og vi er kanskje på vei inn i den koseligste tiden av året.

Det er tid for tradisjoner og hygge sammen med nære og kjære – nå skal vi nyte god mat i godt selskap!

.

I vinterens kalde klima er sjømaten på sitt beste, og vi har valgt å servere sjøkreps med kastanjesmør, jordskokk krem og fenikkel til forrett og lange med løk og sellserisjy fra Leif’s Fiskemottak i Bøvågen. Videre serverer potetkrem av mandelpotet, med trøffel fra Gotland og kjøttet denne menyen er velsmakende hjort fra Alver med rosettkål og kålrot. Vi avslutter menyen med valrhonasjokolade, karamell og klementinsorbet.
 
Velg mellom
Helaften – Rubbel og bit
Halvaften – Skalldyr/fisk til forett. Fisk/kjøtt til hovedrett og avslutt med dessert.

Vi benytter anledningen til å takke årets gjester og samarbeidspartner. Uten dere hadde vi aldri vært der vi er i dag.

Hjertelig velkommen hjem til oss på 1877!