



Sensommer-høst…
En ekte bergenser må dra litt på smilebåndet når himmelen igjen åpner seg og det for alvor "bøtter ned" - i hvert fall etter en slik sommer som vi har hatt i år. Den varme sommersolen har ført til en usedvanlig rask, mangfoldig og…

En smak av sommer…
Sommeren er her, og med en mildt sagt fenomenal vår har den jammen litt å leve opp til. Det varme været i mai og tidlig juni har lagt grunnlaget for at vi kan boltre oss i deilige norske råvarer. Vi åpner sommerens helaften med…

En smak av vår…
Våren har sprunget og etter en lang vinter føles det som om 17. mai kom raskere enn noen gang tidligere. Uteserveringen vår, Veranda 1877, har åpnet for sesongen og neimen føles det ikke som om sommeren er på vei også. Bergen by blomstrer,…

Vi feirer jubileum!
5 år, 5 retter... I år, som i åpningsåret 2013, er det skalldyr, fisk, kjøtt, ost og dessert på menyen.
Vi starter, som i 2013, med kamskjell. Skjellmannen har dog måtte vike for yngre krefter, nå er det Knut Magnus fra Hotate…

La deg friste av høstens smaker…
Her i Bergen har vi fått en vakker start på høsten, og vi har kanskje hatt mer sol den siste måneden enn vi hadde gjennom hele sommeren. Like rundt hjørnet ventes kraftige høststormer, fallende løvblader og mørke, stemningsfulle…

Sommeren er her!
Endelig har både solen og temperaturen gjort sitt inntog i Bergen. Mye flotte råvarer finner veien inn til oss i disse tider, og nå finnes det virkelig mange annledninger til å nyte god mat i godt lag.
.
Kongekrabbe med søl, blomkål…

Ny meny og Veranda 1877 er åpen!
Juni - årets første sommermåned!
Det betyr ny meny hjemme hos oss på Restaurant 1877.
I tillegg åpner vår uteservering, Veranda 1877. Her blir det mulig å få noe å bite i og noe godt i glasset når været tillater det.
.
.
Sjøkreps…

17. mai
Kom å feire 17. mai hjemme hos oss!
Et steinkast fra Bryggen i Bergen.
Lunsj
Bordreservasjon mellom
12:30-15:00.
.
Vi serverer vi en tre retters meny.
Fisk
Breiflabb med purreløk, syltet løk & smørsaus…

Finally it is spring in the air!
New menu at Restaurant 1877
.
Shellfish
Kingcrabsalat with a hint of cayennepepper, crème fraiche,
heart salad and pickled cucumber
.
.
Fish
Monkfish with leek, pickled onions &
butter sauce with chives
.
.
Meat
Chicken with…

Endelig er det vår i luften!
Endelig er det vår i luften og snøen trekker seg sakte men sikkert tilbake slik den skal når våren er på fremmarsj.
Det er enda fantastiske råvarer fra sjøen og vi reiser nordover og finner kongekrabbe. Vi lager en kongekrabbesalat som…