,

La deg friste av høstens smaker…

  Her i Bergen har vi fått en vakker start på høsten, og vi har kanskje hatt mer sol den siste måneden enn vi hadde gjennom hele sommeren. Like rundt hjørnet ventes kraftige høststormer, fallende løvblader og mørke, stemningsfulle…
,

Sommeren er her!

Endelig har både solen og temperaturen gjort sitt inntog i Bergen. Mye flotte råvarer finner veien inn til oss i disse tider, og nå finnes det virkelig mange annledninger til å nyte god mat i godt lag.  . Kongekrabbe med søl, blomkål…
,

RESTAURANT 1877 SØKER ETTER SERVITØRER

Gjengen på 1877 ser nå etter flere servitører som kan være med på å berike og utfylle vårt team. Vi ønsker å ansette mennesker som er engasjerte, kunnskapsrike og sultne på å lære mer om vår spennende bransje. . ”Velkommen…
,

Ny meny og Veranda 1877 er åpen!

Juni - årets første sommermåned! Det betyr ny meny hjemme hos oss på Restaurant 1877. I tillegg åpner vår uteservering, Veranda 1877. Her blir det mulig å få noe å bite i og noe godt i glasset når været tillater det.  . . Sjøkreps…
,

5-course menu

SHELLFISH Diver scallops from Sotra with pumpkin jus and curdeled fresh cheese FISH Monkfish cheeks with beach onion and butter POTATO "Gulløyepoteter"  with chanterelles, smoked butter and kalix caviar MEAT Deer from Alversund with…
,

3-course menu

You can choose between shellfish and fish for your starter... SHELLFISH Diver scallops from Sotra with pumpkin jus and curdeled fresh cheese FISH Monkfish cheeks with beach onion and butter   You can choose between fish and meat…
,

Helaften

SKALLDYR Hummersuppe, fennikel og sellerirot FISK Lyr, gulrot, løk og bruntsmør POTET Potetkrem, lagret ost og andeconfit KJØTT Andebryst, rødkål, jordskokk og glace DESSERT Riskrem, appelsin, mandel og nugatin
,

Halvaften

Til en Halvaften får du valget mellom skalldyr og fisk til forrett... SKALLDYR Hummersuppe, fennikel og sellerirot  FISK Lyr, gulrot, løk og bruntsmør Du kan velge mellom fisk og kjøtt til hovedrett... FISK Lyr, gulrot, løk og…
,

17. mai

Kom å feire 17. mai hjemme hos oss!  Et steinkast fra Bryggen i Bergen. Lunsj  Bordreservasjon mellom 12:30-15:00. . Vi serverer vi en tre retters meny.  Fisk Breiflabb med purreløk, syltet løk & smørsaus…
,

Finally it is spring in the air!

New menu at Restaurant 1877 . Shellfish Kingcrabsalat with a hint of cayennepepper, crème fraiche, heart salad and pickled cucumber . . Fish Monkfish with leek, pickled onions & butter sauce with chives . . Meat Chicken with…