Vi feirer jubileum!

5 år, 5 retter... I år, som i åpningsåret 2013, er det skalldyr, fisk, kjøtt, ost og dessert på menyen.  Vi starter, som i 2013, med kamskjell. Skjellmannen har dog måtte vike for yngre krefter, nå er det Knut Magnus fra Hotate…
,

La deg friste av høstens smaker…

  Her i Bergen har vi fått en vakker start på høsten, og vi har kanskje hatt mer sol den siste måneden enn vi hadde gjennom hele sommeren. Like rundt hjørnet ventes kraftige høststormer, fallende løvblader og mørke, stemningsfulle…
,

Sommeren er her!

Endelig har både solen og temperaturen gjort sitt inntog i Bergen. Mye flotte råvarer finner veien inn til oss i disse tider, og nå finnes det virkelig mange annledninger til å nyte god mat i godt lag.  . Kongekrabbe med søl, blomkål…
,

RESTAURANT 1877 SØKER ETTER SERVITØRER

Gjengen på 1877 ser nå etter flere servitører som kan være med på å berike og utfylle vårt team. Vi ønsker å ansette mennesker som er engasjerte, kunnskapsrike og sultne på å lære mer om vår spennende bransje. . ”Velkommen…
,

Ny meny og Veranda 1877 er åpen!

Juni - årets første sommermåned! Det betyr ny meny hjemme hos oss på Restaurant 1877. I tillegg åpner vår uteservering, Veranda 1877. Her blir det mulig å få noe å bite i og noe godt i glasset når været tillater det.  . . Sjøkreps…
,

5-course menu

SHELLFISH Scallops mushrooms and seaweed FISH Cod onions, more onions and butter MEAT Oxcheeks with oxtail, bone marrow and parsley CHEESE PLATTER 3 Norwegian cheeses accented with marmelade, bread and other goodies DESSERT Chocolate…
,

Jubileumsmeny

SKALLDYR Kamskjell sopp og sjøgress FISK Lettsaltet kyst-torsk  løk, mer løk og smør KJØTT Oksekjaker oksehale, beinmarg og persille OSTETALLERKEN Tre norske oster med tilbehør DESSERT Sjokolade Cremaux med solbær og v…
,

17. mai

Kom å feire 17. mai hjemme hos oss!  Et steinkast fra Bryggen i Bergen. Lunsj  Bordreservasjon mellom 12:30-15:00. . Vi serverer vi en tre retters meny.  Fisk Breiflabb med purreløk, syltet løk & smørsaus…
,

Finally it is spring in the air!

New menu at Restaurant 1877 . Shellfish Kingcrabsalat with a hint of cayennepepper, crème fraiche, heart salad and pickled cucumber . . Fish Monkfish with leek, pickled onions & butter sauce with chives . . Meat Chicken with…
,

Endelig er det vår i luften!

Endelig er det vår i luften og snøen trekker seg sakte men sikkert tilbake slik den skal når våren er på fremmarsj. Det er enda fantastiske råvarer fra sjøen og vi reiser nordover og finner kongekrabbe. Vi lager en kongekrabbesalat som…