Five Course

Shellfish Langoustine in crab broth, ham, pickled fennel and tomato. . Fish Hardanger trout, fried celery in apple juice, homemade goat sourcream,  oil and broccolini. . Vegetable Aspargues, small potatoes, sabayonne, duckegg yolk,…

Three Course

Here you get a choice of shellfish or fish for starters: . Shellfish Langoustine in crab broth, ham, pickled fennel and tomato. . Fish Hardanger trout, fried celery in apple juice, homemade goat sourcream,  oil and broccolini. . You…
,

Helaften

Skalldyr Sjøkreps i  krabbe buljong, vossa skinke, syltet fennikel og tomat. . Fisk . Hardanger ørret, stekt selleri i eplejuice, hjemmelaget geiterømme  med brønnkarse olje og brokkolini. . Grønnsak Aspargues, småpoteter, sabayonne,  speket…
,

Halvaften

Til en Halvaften får du valget mellom skalldyr og fisk til forrett: . Skalldyr Sjøkreps i krabbe buljong, vossa skinke, syltet fennikel og tomat. . Fisk Hardanger ørret, stekt selleri i eplejuice, hjemmelaget geiterømme  med brønnkarse…
,

17. mai

Kom å feire 17. mai hjemme hos oss!  Et steinkast fra Bryggen i Bergen. Lunsj  Bordreservasjon mellom 12:30-15:00. . Vi serverer vi en tre retters meny.  Fisk Breiflabb med purreløk, syltet løk & smørsaus…
,

Finally it is spring in the air!

New menu at Restaurant 1877 . Shellfish Kingcrabsalat with a hint of cayennepepper, crème fraiche, heart salad and pickled cucumber . . Fish Monkfish with leek, pickled onions & butter sauce with chives . . Meat Chicken with…
,

Endelig er det vår i luften!

Endelig er det vår i luften og snøen trekker seg sakte men sikkert tilbake slik den skal når våren er på fremmarsj. Det er enda fantastiske råvarer fra sjøen og vi reiser nordover og finner kongekrabbe. Vi lager en kongekrabbesalat som…
,

New season - new menu!

Shellfish Scallops   scallop roe, cucumber and maitake mushrooms. .. Fish Cod with roe, fried tongue, cold pickled carrot, garlic potatoes and beurre blanc with chives. . .. Meat Roulade of pig gremulata, baked beets, horseradish…
,

Ny sesong - ny meny!

Februar måned er i gang og det betyr menyskifte hjemme hos oss på 1877. Skjellmannen, vår beste mann på bunn, har vert ute i krystallklart og iskaldt vann, og hentet opp de flotteste kamskjell. Skrei og friterte skreitunger gjør igjen…

The first menu of 2017!

Shellfish: Musselsoup with red ale, cauliflower and poached chicken eggs . Fish: Halibut with cabbage, pickled onion and celery broth . Potato: Gulløye potatoes with Munkeby cheese and bacon crumbs . Meat: Breast and sweetbread of…