,

Årets første meny er klar!

Da er det nye året i gang og vi håper at alle faste og nye gjester har hatt en fredfull juletid og en strålende start på 2017. Vi gleder oss til å kunne ønske hjertelig velkommen tilbake til Restaurant 1877.

 .

På menyen denne gangen har vi blåskjell fra Snadder og Snaskum, med red ale, blomkål og posjert egg. Glitne kveite gjør sitt inntog på menyen, det landbaserte opdrettet i Slantevika drives av ildsjelen og gründeren Jan Brekke. Gulløye-poteter finner vi mellom fisk og kjøtt med Munkeby fra Levanger og Bacon fra Anders Tveite sine Mangalista griser. Kjøttretten er kalve -bryst og brissel, servert med havrerot og rødbeter. Friskt og sist, vinterepler med vanilje, hasselnøttkrokan, selleri og hvit sjokolade.

 .

Hjertelig velkommen inn i varmen hjemme hos oss! 

Vi gleder oss til å se dere igjen

.

Hilsen gjengen på Restaurant 1877