,

Ny meny og Veranda 1877 er åpen!

Juni – årets første sommermåned!
Det betyr ny meny hjemme hos oss på Restaurant 1877.
I tillegg åpner vår uteservering, Veranda 1877. Her blir det mulig å få noe å bite i og noe godt i glasset når været tillater det.
 .
.
Sjøkreps fra vår fisk- og skalldyrkonge, Leif, kombinert med strandkrabbe-buljong, vossaskinke, syltet tomat og tang. Videre tilbyr vi ørret fra Hardanger, servert med geiterømme, epler, brokkolini og selleri. Ettefølges av asparges – som er perfekt i sesong akkurat nå – sammen med speket eggeplomme, rogn og sabayonne og småpoteter. Som hovedrett serverer vi Flat Iron Steak av okse, sammen med kalvebrissel, ramsløk-chutney, brunt smør og bringebær-vinagrette. Vi avslutter søtt og friskt med vaniljekrem, rabarbra, stikkelsbærsorbet og karamelliserte valnøtter.
 .
.
   
Hjertelig velkommen hjem til oss! 
Hilsen gjengen på 1877.