,

Sensommer-høst…

En ekte bergenser må dra litt på smilebåndet når himmelen igjen åpner seg og det for alvor «bøtter ned» – i hvert fall etter en slik sommer som vi har hatt i år.  Den varme sommersolen har ført til en usedvanlig rask, mangfoldig og smakfull avling for de norske grønnsakene. På sensommermenyen serverer vi krabbe fra Hitra sammen med selleri og squash fra Voss. Sei med blomkål, glasseple og spinat er neste rett ut. Deretter tilbyr vi småpoteter fra Finnegården, andeegg og sopp fra Lindås som denne menyens vegetar-rett. Evelyn har hatt en frodig sommer «dar ingen skulle tru at nokon kunne bu» og det har lammene nytt godt av på Gullbrå. Som tilbehør til lammet har vi, blant mye annet knask, moreller fra verdens vakreste fjord. En forlenget jordbærsesong i Bergsdalen gir oss tilgang på supersøte jordbær som smaker himmelsk sammen med salt cornflakes og chiboust.

 Hjertelig velkommen hjem til oss!