Hvem mener DU har fortjent å få prøvesmake årets andre meny?❤️
Vi ønsker at 2019 skal være året vi gir noe tilbake. På 1877 har vi menybytte hver sjette uke, og i den forbindelse ønsker vi å dele en middag med noen som trenger det, og som nødvendigvis ikke har anledning til å unne seg en helaften hjemme hos oss.
For oss fikk 2019 en pangstart. Vi har rukket en snarvisitt til Paris der vi hadde pop-up restaurant på fasjonable Burgundy, vi har sammen med dere fått være vitne til at Norge er den mestvinnende nasjonen på Bocuse d’Or, og denne uke har vi også menybytte igjen! Her er det bare å henge bena på nakken og svinge seg rundt. Skalldyrenes storhets(års)tid er her. Vi serverer undervurderte råvarer som kråkeboller, teppeskjell, kamskjell og o-skjell, og smaker det hele til med russisk kaviar og trøfler. Kamskjell av rå kvalitet til forrett, deretter lyr fra Nordhordaland, glaserte oksekjaker med kalvebrissel, så en «re-make» av ostefondue før vi avslutter kvelden med hvit sjokoladeganache, tindved og basilikum.
Hjertelig velkommen hjem til oss i Restauranthuset Kjøttbasaren ❤️