,

En smak av Theodor

Fellesferien er over for denne gang og vi ønsker både faste og nye gjester velkommen hjem til vakre Bergen og Restaurant 1877. Vi har nå gleden av å presentere årets sjette meny, komponert av vår dyktige souschef, Theodor. 15. september i år skal han konkurrere i NM i kokkekunst i Trondheim og vi bruker restauranten for å finstille smaker.

.
Her kommer et liten «tygg» av menyen:
Brie fra Dovre, svin fra Inntrøndelag, mørk sjokolade, rømme og jordbær fra Bergsdalen. I tillegg er krabbesesongen godt igang, og seien fra Leif i Bøvågen har også funnet sin plass på menyen vår. Hålandsdalen leverer poteter og det finnes også en liten mulighet for at Skjellmannen gjør sitt inntog med kamskjell hentet fra nærområdet. 
 
Vi ønsker at dere skal få være først ut til å prøve NM-menyen – og vi ser frem til å få høre deres tilbakemeldinger.
.
Lykke til i NM Theodor – vi heier på deg!
 Velkommen hjem til oss i Kjøttbasaren!
Hilsen Gjengen på 1877