,

Ny sesong – ny meny!

Februar måned er i gang og det betyr menyskifte hjemme hos oss på 1877.

Skjellmannen, vår beste mann på bunn, har vert ute i krystallklart og iskaldt vann, og hentet opp de flotteste kamskjell. Skrei og friterte skreitunger gjør igjen sitt årlige inntog på menyen, sammen med potet og hvitløk som varmer godt på kalde vinterkvelder. Vossagris fra Lars og Hilde på Selheim Gard rulles opp og fylles med diverse digg. Vi bytter ut den faste potetretten vår til en osterett denne gangen. Her får kjøkkenet noe å bryne seg på, og den serves direkte etter kjøttretten. Råvarene denne måneden blir rugbrød, solbær fra Spildegarden og Kraftkar. Nyr, sjokolade, jordskokk og chilli til dessert varmer godt før vi sender dere ut i kulden igjen.

Hjertelig velkommen hjem til oss!

Hilsen gjengen på Restaurant 1877