,

Endelig er det vår i luften!

Endelig er det vår i luften og snøen trekker seg sakte men sikkert tilbake slik den skal når våren er på fremmarsj.

Det er enda fantastiske råvarer fra sjøen og vi reiser nordover og finner kongekrabbe. Vi lager en kongekrabbesalat som er smaksatt med cayennepepper og crispy, syltet agurk. Dere finner også breiflabb fra vår favorittfisker Leif, fra Bøvågen. Servert sammen med friskt gressløksmør og puffet svineskinn. Videre serverer vi frittgående kylling, roastet og rå gulrot med en glace smaksatt med syrlige bringebær. Fønix blåmuggost sammen med tradisjonell rømmegrøt, hasselnøtter og fruktbrød er osteretten denne gang. Sist men ikke minst avslutter vi middagen med nyrpudding, havre-is, revet sjokolade og tørket granskudd fra vinteren som var.

Det finnes jo ingen annen årstid som smiler like mye til deg som våren når den kommer – som vi har lengtet!

Hjertelig velkommen hjem til oss!