,

Vi feirer jubileum!

5 år, 5 retter… I år, som i åpningsåret 2013, er det skalldyr, fisk, kjøtt, ost og dessert på menyen.
 Vi starter, som i 2013, med kamskjell. Skjellmannen har dog måtte vike for yngre krefter, nå er det Knut Magnus fra Hotate som leverer råflotte skjell fra skjærgården vår på Sotra. Kyst-torsk fra Nordhordland var en hit i 2017. Leif’en leverer rå kvalitet fra småbåtflåten. Torsken serveres lettsaltet sammen med løk, løk, løk og smør. Kjøttet har vi hentet fra vintermenyen 2014. Oksekjaker, oksehale, beinmarg og persille. Ostetallerken fra 2015 var en selvfølge når vi skulle komponere en jubileumsmeny. Her serveres det  brie fra Jørn på Krokeide, «Sterkenilsn» fra Bente i Samnanger og «Vismann» fra Tingvoll på mørekysten. Avslutningsvis har vi reist tilbake til 2016 og plukket frem sjokolade cremaux med solbær og valnøtt – en kraftig og syrlig slutt på en magisk jubileumsmeny.
Hjertelig velkommen hjem til oss!