8-retters Helaften

ASPARGES

Kongekrabbe, brent fløte, havsalat

Allergener: skalldyr, melk

 

KAMSKJELL

Gresskar, hylleblomst, verbena

Allergener: bløtdyr, melk, egg

 

MODNET STERLING KVEITE

Kastanje, bergamot, løyrom

Allergener: fisk, melk

 

BIFANGST

Jordskokk, sort hvitløk, tindved

Allergener: fisk, melk, soya, egg

 

KYLLING FRA HOMLEGARDEN

Bok-choy fra Toppe, pepperrot, miso

Allergener: egg, melk, soya, bygg

 

REINSDYRSHALE

Fermenterte tyttebær, nøtter

Allergener: pistasj, melk, egg, hvete

 

STRACCIATELLA

Caviar, hvit sjokolade, is-sider

Allergener: fisk, melk, egg, hvete

 

RABARBRA

Yoghurt, sitrontagetes

Allergener: melk, egg

 

«Vi er et levende kjøkken som arbeider ut fra sesong og tilgang på de beste råvarene, derfor kan og vil det kunne forekomme endringer og avvik fra menyen som ligger ute».

OBS! Alle gjester ved samme bord må velge samme antall retter