8-retters Helaften

Modnet Laks
Sennep, Rømme, Dill
(Fisk, hvete, sulfit, egg)
Hummer i 2 serveringer
Hummerhale og tindved
(Skalldyr, fisk)
Hummer «Dashi»
Gresskar og Sitronverbena
(Skalldyr, melk, egg)
«Juletorsk»
Lardo, russiske erter og ramsløk
(Fisk, egg, melk)
Tørrmodnet Ribbe
Potet, karamell, karve
(melk)
Tørrmodnet And på Skroget
Rødbete, røde bær og tørket frukt
(melk)
Pinnekjøtt
Sirup, fermentert kålrot og plomme
(Pistasj, hasselnøtt)
«Riskrem»
Tonka og villris
(melk)
Pepperkake
Multe, hvit sjokolade og kardemomme
(egg, hvete, melk)

«Vi er et levende kjøkken som arbeider ut fra sesong og tilgang på de beste råvarene, derfor kan og vil det kunne forekomme endringer og avvik fra menyen som ligger ute».

OBS! Alle gjester ved samme bord må velge samme antall retter