8-retters Helaften
ASPARGES
Kongekrabbe, brent fløte, havsalat
Allergener: skalldyr, melk
KAMSKJELL
Gresskar, hylleblomst, verbena
Allergener: bløtdyr, melk, egg
MODNET STERLING KVEITE
Kastanje, bergamot, løyrom
Allergener: fisk, melk
BIFANGST
Jordskokk, sort hvitløk, tindved
Allergener: fisk, melk, soya, egg
KYLLING FRA HOMLEGARDEN
Bok-choy fra Toppe, pepperrot, miso
Allergener: egg, melk, soya, bygg
REINSDYRSHALE
Fermenterte tyttebær, nøtter
Allergener: pistasj, melk, egg, hvete
STRACCIATELLA
Caviar, hvit sjokolade, is-sider
Allergener: fisk, melk, egg, hvete
RABARBRA
Yoghurt, sitrontagetes
Allergener: melk, egg
«Vi er et levende kjøkken som arbeider ut fra sesong og tilgang på de beste råvarene, derfor kan og vil det kunne forekomme endringer og avvik fra menyen som ligger ute».
OBS! Alle gjester ved samme bord må velge samme antall retter