FAQ

Vi er færre enn 6 gjester
Dere trenger ikke bestille meny, dere kan velge fra vår a la carte meny eller Chefs Choice ved ankomst.

Vi er mellom 6 og 9 gjester
Meny og bord må forhåndsbestilles online, vi serverer da Chefs Choice som kan bestå av både fisk, kjøtt og grønt fra naturen. Menyen endres etter sesong og tilgjengelighet av de beste råvarene til enhver tid. Menyen serveres som dele-retter på bordet, og kommer når de er klare. Les mer of Chefs Choice på vår hjemmeside. Dere vil bli plassert på småbord, vi kan ikke garantere langbord.

Vi er en gruppe på over 9 gjester
Vi har egen selskapsmeny til grupper over 9 gjester, ta kontakt med booking@restaurant1877.no så sender vi dere et tilbud.

Må vi forhåndsbestille drikke?
Dersom dere ønsker noe spesielt fra vårt vinkart, anbefaler vi at dere forhåndsbestiller. Hvis ikke, kan drikke bestilles ved ankomst.

Kan vi forhåndsbetale?
Nei, alt betales i restauranten etter besøket. Du kan også kjøpe gavekort i forkant på https://givn.no/shop/1877.
Husk å sende oss koden på gavekortet før du ankommer restauranten.

 Jeg har en allergi
Vi kan tilpasse menyen til de fleste allergier, men trenger å vite dette senest 48 timer før ankomst. Vi kan ikke tilby vegansk, kosher eller halal.

Har dere egne lokaler for større grupper?
Ja, vi har to lokaler som kan leies til større grupper. Bakrommet har kapasitet til 30 gjester på småbord, Raadmannens Bestestue har kapasitet til 30 gjester, her kan vi lage kongebord, langbord eller småbord.

Har dere drop-in?
Ja, vi har drop-in i våre åpningstider.

Jeg får beskjed om at det er fullt
Prøv å endre tidspunktet, det kan være ledig i restauranten, men ikke akkurat på forespurt tidspunkt.

Hva skjer om vi må kansellere?
Dersom kanselleringen skjer senere enn 48 timer før ankomst, vil det bli belastet et gebyr på kr. 500,- per person i ukedager, kr. 750,- per person fredager og lørdager.