Middag

Middag serveres mandag-fredag fra kl 18,
lørdag fra kl 18

På restaurant 1877 skal ingenting være tilfeldig. Det skal være en tanke bak alle deler av den unike opplevelsen vi ønsker å gi våre gjester. Vår lokale forankring finner du i maten, servise eller i glasset. Det ligger håndverk og kvalitet bak alt vi serverer.

Til middag tilbyr vi våre gjester A la carte. Gjestene våre kan også velge en satt meny med «Kjøkkenets valg». Denne menyen består av retter valgt ut av kjøkkenet vårt. Maten serveres i flere runder og er ment for å deles.

Satt meny fra kr 895,- pr pers

Smått

Norske grønnsaker med dillmajo
(rug, egg) kr 155.-
Oliven
 (sulfitter)
kr 99.-
Spanske macron mandler
(mandler) kr 115.-
Brød servering
(hvete, laktose) kr 89.-

Større

Pasta (spør din kelner) kr 350.-
(hvete, lakstose)
Selleri – & jordskokksuppe med fennikel
(laktose, selleri, sulfitter) kr 295.-
Potet, kål og sopp terrin med urtesalat
(laktose, sulfitt) kr 209.-
Salat med chevre, pistasj og selleri
(laktose, sulfitt, selleri, bygg) kr 245.-
Pac choi, kamskjell, purreløk og salsa verde
(laktose, bløtdyr, sulfitt) 239.-

Størst

Fisk, blomkål, sitrus, poteter, gresskarkjerner
(fisk, laktose, sulfitt) kr 469,-
Kylling, kålpuré, karamellisert løk, østerssopp, poteter, tyttebær – & kyllingjus
(sulfitt, laktose) kr 485.-

Søtt
Rabarbrasuppe og vaniljeis
(melk, egg, sulfitt, mandel, hasselnøtt) kr 185.-
Blåmuggost
(laktose, sulfitt, hvete) kr 195.-

Vi er et levende kjøkken som arbeider ut fra sesong og tilgang på de beste råvarene, derfor kan og vil det kunne forekomme endringer og avvik fra menyen som ligger ute.