Ett glass til

Ett glass til! Vinbaren på 1877
 
Velkommen til vinbaren vår på 1877. Baren er åpen for drikke og snack i restaurantens åpningstider. Gjestene våre i baren kan også bestille den populære menyen «kjøkkenets valg», eller mat fra a la carte menyen vår i restauranten. 
 
I baren og restauranten fokuserer vi på kvalitetsvin, og vi har et vinkart med et bredt utvalg av viner fra hele verden. På vinkartet finner du klassiske viner fra blant annet Frankrike, Italia og Tyskland. Ved siden av kvalitetsviner fra områder som Champagne og Burgund har restauranten også et bredt utvalg av naturvin, og viner fra den nye verden. 
 
Våre gjester kan også velge fra et stort utvalg av viner på glass. Ved siden av «Det lille kartet» i restauranten har vi også et «Coravinkart». På dette kartet, som består av ca 20 viner, finner du viner av øverste kvalitet, eldre årganger og sjeldne viner som til vanlig ikke ville er tilgjengelig på glass. 
 
Baren på 1877 stenger klokken 24 på hverdager og klokken 01 på fredager og lørdager. Mellom 22:00 – stengetid tilbyr baren en snack meny med ost, hermetikk og spekemat. 
 
Vi ses i vinbaren på 1877