4 retters

Menyen serveres mandag-lørdag fra kl 16.00

På restaurant 1877 skal ingenting være tilfeldig. Det skal være en tanke bak alle deler av den unike opplevelsen vi ønsker å gi våre gjester. Vår lokale forankring finner du i maten, service eller i glasset. Det ligger håndverk og kvalitet bak alt vi serverer.

Røkelaks
Kremet jordskokk og estragon
(5, 7, 12)

Kamskjell
Potet-terrine og friske epler
(10, 12)

Lam fra larsastova
Spisskål, søte erter og syrlige stikkelsbær
(7, 12)

Hjemmelaget eplekake
Hardanger-epler og hjemmelaget vaniljeis
(1, 3, 7)

Allergener / allergens: 1 korn/grains 2: skalldyr/shellfish 3: egg 4: fisk/fish 5: peanøtter/peanuts 6: soya/soy 7: melk/dairy 8: nøtter/nuts 9: selleri/celery 10: sennep/mustard 11: sesam 12: svoveldioksid/sulfur 13: lupin 14: bløtdyr/mollucs

Vi er et levende kjøkken som arbeider ut fra sesong og tilgang på de beste råvarene, derfor kan og vil det kunne forekomme endringer og avvik fra menyen som ligger ute.