4 retters
Menyen serveres mandag-lørdag fra kl 16.00
På restaurant 1877 skal ingenting være tilfeldig. Det skal være en tanke bak alle deler av den unike opplevelsen vi ønsker å gi våre gjester. Vår lokale forankring finner du i maten, service eller i glasset. Det ligger håndverk og kvalitet bak alt vi serverer.
Røkelaks
Kremet jordskokk og estragon
(5, 7, 12)
Kamskjell
Potet-terrine og friske epler
(10, 12)
Lam fra larsastova
Spisskål, søte erter og syrlige stikkelsbær
(7, 12)
Hjemmelaget eplekake
Hardanger-epler og hjemmelaget vaniljeis
(1, 3, 7)
Allergener / allergens: 1 korn/grains 2: skalldyr/shellfish 3: egg 4: fisk/fish 5: peanøtter/peanuts 6: soya/soy 7: melk/dairy 8: nøtter/nuts 9: selleri/celery 10: sennep/mustard 11: sesam 12: svoveldioksid/sulfur 13: lupin 14: bløtdyr/mollucs