Lokal helt

William Kahrs

«Jeg lager mat som jeg har lyst å spise»
William Kahrs, kjøkkensjef på 1877.

Med nytt format på menyen skal 1877 fortsette å servere noe av det beste Bergen har å by
på av lokale råvarer. Lokalene våre i historiske Kjøttbasaren er pusset opp og restauranten
tilbyr nå våre gjester A la carte meny. Retter i ulik størrelse av råvarer som er best å spise
akkurat nå er på menyen.

Kjøkkensjef William Kahrs ville enten bli marinbiolog eller kokk da han var liten. Heldigvis ble
han kokk og nå leder han teamet på kjøkkenet på restaurant 1877. Maten skal være fersk,
sexy og vekke følelser hos gjestene. Mat er minner. Selv husker han best sin farfars karrikylling og farmors hjortetakk-kaker.

William er en egenrådig og kompromissløs håndverker (/og) kjøkkensjef som har et usunt
forhold til teksturer og deglasering. Han lager mat han selv har lyst til å spise. Derfor vil det
alltid være en pastarett på menyen!